W niedzielę przed godz. 14 cztery auta zderzyły się na Wybrzeżu Gdyńskim, na wysokości Cytadeli. Kierowcy dwóch z nich - mercedesa SLR McLaren i ferrari - prawdopodobnie urządzili sobie wyścigi. Kierowca tego pierwszego auta uciekł z miejsca wypadku, który spowodował. Po kilku godzinach zgłosił się na policję. Był trzeźwy.
romowie nie pracują, nie płącą podatków, a żyja jak królowie. Wydaje im się, że jak jest kasa to im wszystko wolno. Debil wiózł dziecko, a co z innymi którzy jechali tą drogą ??!!
romowie nie pracują, nie płącą podatków, a żyja jak królowie. Wydaje im się, że jak jest kasa to im wszystko wolno. Debil wiózł dziecko, a co z innymi którzy jechali tą drogą ??!!
szkodzisław, trzeba bylo sie ozenic z jakas cyganka to bys mial
Raczej bym nie miał, bo u ich obowiązuje kodeks czystości, więc nawet gdybym się ożenił z córką króla cygańskiego, to ona byłaby wyklęta i nici z posagu :szeroki_usmiech
Ale ja nie chcę być taki bogaty, poważnie. Mając taki majątek, musiałbym wydawać straszne pieniądze na jego ochronę.
Mnie wystarczy, że stać mnie na skodę ambiente z salonu
B0 (zero) SLR - to tablica jaką miał poprzednio - był wystawiony na allegro niedawno i z tego co wiem to w czwartek wieczorem zmienił właściciela. I syn nowego właściciela dokończył żywota tego auta.
Aha tak wyglądało to auto jeszcze w piątek dodatkowo to czarne Ferrari które stoi to to samo które brało udział w zdarzeniu:
Będę tak uprzejmy że fotkę z właścicielem (obecnym) zostawię dla siebie ale nie jest ciężko ją znaleźć w necie jak się postaracie to zajmie mniej niż minutę.
Komentarz